Kjo lloj fytyre dallohet nga Balli i Gjerë dhe nofulla e ngushtë. Modeli më i përshtashëm është ai i ondeve të gjata. Nëse keni flokë të gjata Mund të përdorni stilin e Reese Witherspoon, me flokë të t gjatë të krehura në njërën anë. Nëse flokët tuaj kanë gjatësi mesatare, MOS i mbani asnjëherë me shkallëzim anësor. KY shkallëzim e Tregon nofullën më të imët nga ç`është realisht. Të ndara në anë dhe DISA onde të lehta, do të Ishin perfekte. Ndërsa modeli Pixie, i shkurtër, me shkallëzim është modeli më i përshtatshëm për fytyrat Zemër. Dallohet Fare thjeshtë. Nëse Balli dhe nofulla e Poshtme kanë të njëjtën gjerësi, atëhere fytyra juaj është rrumbullake njëlloj si Emma Pierre, Cameron Diaz APO Kate Bosworth. Në këtë Rast, nëse keni flokë të gjata, bëni onde të mëdha që mbulojnë anët e gjera të fytyrës.

Flokët e shkurtra Mund t`i prisni në até mënyrë që në pjesën e sipërme t`i Lini më të gjata, ndërsa Anash, më të shkurtra. APO stilin Bob që zgjodhi Rene Zellewger para DISA kohësh. Por Edhe modeli i quajtur Bisht Kali Ju Shkon shumë fytyrave të rrumbullakëta. KY Astuce fytyre dallohet nga mjekra, paksa katrore dhe nofulla më e Gjerë se zakonisht. Për fytyrat katrore si AJO e Gwynedd Paltrow dhe jenyffer Garner, artistët e mëdhenj të flokëve sugjerojnë Modelet e prerjes së flokëve drejt APO ndryshe Bob si, Keira Knightley. Kjo mënyrë prerje i mbulon nofullat e tepërta. Por Edhe flokët e gjatë Mund t`Ju rrinë Fare mirë këtyre lloj fytyrave. Të drejta si Demi Moore, me ondulacione të lehta si Megan Fox APO lehtësisht të dredhura. Çdo lloj stilimi i qëndron shumë mirë modeleve katrore të fytyrave. Prandaj, që të MOS përfundoni me një prerje të keqe flokësh, si fillim duhet të Dini se çfarë fytyre keni. Sepse ekspertët thonë se pikërisht Këtu qëndron sekreti. Që të zbuloni nëse keni fytyrë katrore, rrumbullake APO vezake, ja se çfarë duhet të bëni: Hidhini flokët PRAPA dhe lidhni.

Më pas shikoni linjën e flokëve dhe mjekrës. Nëse keni fytyrë në formë zemre harrojini stylet me flokë tepër të shkurtër. Për më shumë, më poshtë do të gjeni DISA IDE për prerjen dhe stilin e flokëve. Duhet Vetëm të gjeni se cilit Stil i përkisni. Fytyra ovale e ka Ballin dhe pjesën e nofullës me të njëjtën gjerësi, por në ndryshim nga fytyra e rrumbullakët, vezakja është më e gjatë dhe NUK ka faqe AQ të theksuara. Nëse keni flokë të gjata dhe fytyrë ovale Jeni me Fat sepse Ju shkojnë shumë MODELE flokësh. Që nga Modelet tërësisht të drejta, flokë me onde, kaçurrela ETJ. Prerja më tipike për fytyrat vezake është modeli me balluke si Taylor Swift. Fytyrë ovale kanë Edhe artiste të Tjera si, Eva Longoria, Kate Winslet dhe Beyonce. Gjithashtu duhet të keni parasysh: Nëse keni fytyrë vezake, ndajini flokët me vijë në mes. Do ta bëni të humbasë Gjatësia e tepërt e fytyrës.

STILI Bob, me një anë më të gjatë, është tjetër version prerje që i Shkon fytyrës vezake. Por Edhe Stili i shkurtër i Rihanës me një balluke të plotë, është një modèle Mjaft i bukur për fytyrat vezake..